Правила и услови


О нама
Сајт “Златна рибица” је комплетно посвећен Вашем потпуном задовољству. Ако имате било каквих сугестија или коментара, молимо Вас да нас контактирате.

Обављање куповине
Обављање куповине не може да буде лакше. Само претражите наш каталог, затим кликните на било који производ који желите да купите и додајте га у корпу. Након што сте завршили селекцију производа, кликните на дугме “Наручи” и бићете питани за пар детаља који нама требају како бисмо задовољили услове ваше наруџбе. Све наруџбе зависе од стања на залихама и редовно (седмично) се ажурирају. У ретким ситуацијама ћемо морати отказати ваше поруџбине ако на залихама нема тражених производа.

За поруџбине у БиХ омогућено је плаћање приликом доставе (без картица).

Распоред испорука
Испоручујемо ваше поруџбе одмах. Пошиљка обично стиже у року од 1 до 3 радна дана.

Поруџбе на чекању
Ако ваш производ немамо на залихама а ипак се одлучите на куповину, по вашој жељи, сачуваћемо вашу наруџбу како бисмо што пре набавили тражени производ и испоручили га.

Наплата такси
Све цене су са већ обрачунатим ПДВ-ом (ПДВ 17%) и не постоје никакве додатне таксе које се обрачунавају. Цене које видите на нашим страницама су коначне!

Гаранције
Задовољство је загарантовано. Сви наши производи долазе најдаље за 3 радна дана (БИХ).

Контакт
Ако желите да успоставите контакт са нама, молим вас пошаљите емаил, алтернативно, можете нас позвати на број +38765/395-590.

Политика приватности
Златна рибица не даје информације о купцу трећим лицима. “Cookies” се користе на овом шопинг сајту да би могли да прате садржину ваше шопинг корпе када изаберете производ који желите да купите.