Упуство за куповину

Куповина преко интернета је веома једноставна, све се може урадити у неколико кликова мишем.
Када дођете на страницу и видите артикал који желите купити, кликом на дугме “додати у корпу” тај артикал пребацујете у своју корпу, која се налази горе десно.

1 dodati u korpu

Након додатог артикла у корпу горе десно ће искочити прозор и показати Вам да је тај артикал у корпи, ако тај процес урадимо на више артикала показаће нам све артикле које сте одабрали у корпи са њиховом збирном цијеном.

2 ubaceno pokazano

Након одабира производа можемо продужити на картицу “ПОГЛЕДАЈ КОРПУ“.

3 pristupanje korpi

Притиском на дугме “ПОГЛЕДАЈ КОРПУ” пребачени смо на страницу гдје видимо шта смо наручили, колика је цијена и комада колико смо наручили. У доњем углу бр 2 се налази мјесто за убацивање “купона“. Купон је код који можете добити од власника и има вриједност да вам смањи коначну цијену за одређен износ %. Ако купон који сте добили вриједи 10% сама коначна цијена ће бити умањена за 10%. Када смо све то обавили притиском на дугме “НАСТАВИТЕ СА ПЛАЋАЊЕМ” бр 1. након чега се пребацујемо на завршну страницу.

4 Korpa ubacivanje kupona i naplata

На задњој страници требате попунити податке који се од Вас траже на лијевој страни бр. 1: адреса, телефон итд. да би могли робу послати на тачну адресу. Када то све попуните потребно је да испод дугмета “НАРУЧИТЕ” означите на бр. 2 и потом кликнете на дугме “НАРУЧИТЕ“. Након тога систем ће од Вас тражити да укуцате шифру коју ви желите и након тога ваш емаил и шифра коју сте ви укуцали биће у будуће Ваш усенаме и пасворд.

5 adresa i kupovina popunjavanje i narucivanje

За све проблеме приликом регистрације можете нас контактирати на маил или путем телефона 065/395-590.