Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /home/zlatnari/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /home/zlatnari/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579
Ryobi vertigo 5000 - Златна Рибица

Ryobi vertigo 5000

KM 186.00

Specijalno dizajnirana mašinica sa relativno malim kučištem i velikim prečnikom špulne, što omogućava ekstremno daleke i precizne zabačaje. Ovaj model je u startu bio odlično prihvaćen od naših varaličara, što ne čudi, s obzirom na jako metalno kućište i neverovatno mekan rad.

Uz legendarni Zauber, Vertigo je najprodavanija “Ryobi” mašinica i podjednako je omiljena kod varaličara i ljubitelja modernog fider ribolova.

Metal 100%.

Категорија:

Dobro pogođen naziv – Vertigo (Vrtoglavica).

Specijalno dizajnirana mašinica sa relativno malim kučištem i velikim prečnikom špulne, što omogućava ekstremno daleke i precizne zabačaje. Ovaj model je u startu bio odlično prihvaćen od naših varaličara, što ne čudi, s obzirom na jako metalno kućište i neverovatno mekan rad. Međutim, zahvaljujući Dome Gaboru, šampionu u fider ribolovu, koji isključivo lovi na Vertigo 5000, ovaj model ima kultni status kod ljubitelja fider ribolova. “Fideraši” često uz osnovnu duboku špulnu dokupljuju “meč” špulnu (0.18mm – 180 m), i na taj način dobiju savršenu multifunkcionalnu mašinicu za ribolov upredenom strunom (meč špulna) i na monofil (standardna špulna).

Uz legendarni Zauber, Vertigo je najprodavanija “Ryobi” mašinica i podjednako je omiljena kod varaličara i ljubitelja modernog fider ribolova.

Metal 100%.

Рецензије


Још нема коментара.

Будите први који ће оставити коментар “Ryobi vertigo 5000”